زنان کوهستان در حال پختن نان و غذای «چقراتما» با دل مرغ هستند! انجام کارهای روزمره در کوهستان بسیار دشوار است و آنها مجبورند از اجاق‌ها و تنورهای هیزمی برای پخت و پز استفاده کنند. پس از تهیه خمیر و غذا، شروع به جمع‌آوری هیزم می‌کنند. دل و سیفیجات مرغ شسته و خرد می‌شوند تا برای پخت و پز آماده شوند. سپس مواد در اجاق هیزمی سرخ شده و با هم مخلوط می‌شوند. یکی از مواد لازم برای پخت این غذا، قارچ ارگانیک است که دختر روستایی آن را از طبیعت جمع‌آوری می‌کند. آنها در تشخیص قارچ‌های سالم مهارت دارند

مستند های بیشتر و همچنین مستند های تاریخ ایران و گردشگری را می توانید در جنرال تراول مشاهده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *