دستور پخت ویژه از روستا: آشپزی «باستیرما» با هلو باستیرما یک دستور پخت ویژه برای پخت مرغ یا اردک با برنج است؛ در این روش، مرغ را مرینیت کرده و برنج را نیم‌پز می‌کنیم، مقداری از آن را داخل قابلمه می‌ریزیم، مرغ را روی آن قرار می‌دهیم و سپس بقیه برنج را روی آن می‌ریزیم و با حرارت کم می‌پزیم. در این دستور پخت، مقداری هلو می‌پزیم و سس درست می‌کنیم؛ هنگام پخت غذا، یک لایه از آلوی خرد شده روی مرغ می‌ریزیم تا طعم بهتری داشته باشد؛ امیدوارم از تماشای این ویدیو لذت ببرید و با لایک و کامنت از ما حمایت کنید….

مستند های بیشتر و همچنین مستند های تاریخ ایران و گردشگری را می توانید در جنرال تراول مشاهده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *