بال مرغ را در فر کباب کنید! دستور پخت غذاهای روستایی! کباب همیشه یکی از غذاهای مورد علاقه ایرانیان بوده و علاوه بر طعم عالی، غذایی سالم و همه کاره محسوب می‌شود. ما در روستا انواع گوشت را در فر کباب می‌کنیم و امروز با روشی جدید، چند بال مرغ طعم‌دار را در فر کباب کردیم! یکی از دلایل استقبال زیاد از کباب در روستا این است که ساکنان بیشتر وقت خود را صرف انجام کارهای روزمره و مراقبت از حیوانات خود می‌کنند؛ کباب تندوری به راحتی پخته می‌شود و به سرعت آماده می‌شود؛

مستند های بیشتر و همچنین مستند های تاریخ ایران و گردشگری را می توانید در جنرال تراول مشاهده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *