کباب بلدرچین و سیبزمینی در نمک! آشپزی با دختران روستایی در روستا پخت سیبزمینی در نمک در فر یکی از سالمترین دستورهای غذایی در فر است، پس از آمادهسازی خمیر و پخت نان سنتی، سیبزمینیها را در ظرفی پر از نمک قرار میدهند و با حرارت کم در فر قرار میدهند، سیبزمینیها به مدت دو ساعت با حرارت کم پخته و نرم میشوند و در جای دیگر، دختر روستایی کبکها و ادویهها را میشوید. ادویه لازم برای طعم دادن به این کباب نمک، فلفل، زردچوبه است و از نمک رنگی به همراه رزماری نیز استفاده میشود، امیدوارم از تماشای این ویدیو لذت ببرید و با لایکها و کامنتهایتان از ما حمایت کنید..
مستند های بیشتر و همچنین مستند های تاریخ ایران و گردشگری را می توانید در جنرال تراول مشاهده کنید.