پخت نان تازه روستایی: سنتی جاودان از خانه ما نان یکی از نان‌های خوشمزه‌ای است که زنان روستایی در تنورهای هیزمی می‌پزند. خمیرهای خرد شده را داخل خمیری که از قبل آماده شده قرار می‌دهند و چند دقیقه‌ای استراحت می‌دهند تا خوب جا بیفتد؛ سپس آن را در تنور هیزمی قرار می‌دهند و می‌پزند! دختران روستایی علاوه بر پخت نان، یک غذای خوشمزه با مرغ طعم‌دار شده با سس آلو می‌پزند! مرغ را به مدت یک ساعت با ادویه و سس طعم‌دار می‌کنند و گردوی خرد شده را به آن اضافه می‌کنند؛ مقداری پیاز و آب روی آن می‌ریزند و می‌پزند…

مستند های بیشتر و همچنین مستند های تاریخ ایران و گردشگری را می توانید در جنرال تراول مشاهده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *