زندگی روزمره روستایی: پخت ماهی بزرگ در روستای کوهستانی دختران روستایی ماهی‌های بزرگ می‌خرند و آنها را به روستای کوهستانی می‌برند تا در طبیعت بکر روستا بپزند. آنها ماهی را تمیز می‌کنند و با ادویه مزه‌دار می‌کنند، سپس آن را در روغن داغ سرخ می‌کنند، در این فاصله، آماده می‌شود، سپس مواد جانبی آن گشنیز، پیازچه، جعفری، کره و لیمو است. سبزیجات را در کره تفت می‌دهیم، سپس آب لیموی تازه را به آن اضافه می‌کنیم، ماهی را در یک کاسه قرار می‌دهیم و سپس آن را روی آن قرار می‌دهیم تا غذای ما آماده شود.

مستند های بیشتر و همچنین مستند های تاریخ ایران و گردشگری را می توانید در جنرال تراول مشاهده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *