کباب تندوری طعم‌دار شده با شیر تازه در روستای کوهستانی! امروز شاهد پخت یکی از خاص‌ترین کباب‌های پخته شده در روستا خواهید بود! این کباب با گوشت گوساله تازه پخته می‌شود که با شیر تازه گاو و ادویه طعم‌دار شده است؛ پس از مزه‌دار کردن، گوشت‌ها را در فر قرار داده و با حرارت کم می‌پزیم؛ سبزیجات را در فر قرار داده و نان را به شکل کاسه می‌پزیم. سپس کباب پخته شده را با سبزیجات و کره مخلوط می‌کنیم، آن را در یک کاسه نان قرار می‌دهیم و مقداری سبزیجات تازه خرد شده اضافه می‌کنیم. این کباب تازه و خوشمزه، یک غذای فوق‌العاده، خوشمزه و …

مستند های بیشتر و همچنین مستند های تاریخ ایران و گردشگری را می توانید در جنرال تراول مشاهده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *