پخت در فر! پخت مرغ طعم‌دار شده با ادویه مخصوص در فر روستایی! غذایی که در فر پخته می‌شود بدون روغن می‌پزد و طعم بسیار خوبی دارد؛ امروزه زنان روستایی مرغ را با سس مخصوص می‌پزند و پس از طعم‌دار کردن، آن را در فر می‌پزند. مواد لازم برای طعم‌دار کردن مرغ عبارتند از: زردچوبه، فلفل، نمک، نعناع، لیمو و گوجه‌فرنگی پس از تهیه این مواد، مرغ‌ها را با کمک چوب‌های کوچک

مستند های بیشتر و همچنین مستند های تاریخ ایران و گردشگری را می توانید در جنرال تراول مشاهده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *