امروز، دختران روستا به رودخانه روستا می‌روند و نان باریک را با دستور پختی جذاب می‌پزند؛ پس از رسیدن به کنار رودخانه، ماهی و سبزیجات تازه را می‌شویند و با ادویه‌ها طعم‌دار می‌کنند، سپس آنها را در سینی مخصوص قرار می‌دهند و سبزیجات را کنار آن می‌چینند؛ در همین حال، مادربزرگ مشغول روشن کردن آتش و آماده کردن تنور بود و ماهی آماده شده را روی آتش گذاشت تا خوب بپزد؛ آنها یک چای بسیار خوشمزه از تمشک جنگلی تهیه کردند و شروع به خوردن غذا و چای کردند؛ در همین حال، گوسفندان و بزهای روستا..

مستند های بیشتر و همچنین مستند های تاریخ ایران و گردشگری را می توانید در جنرال تراول مشاهده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *