یک دستور پخت روستایی منحصر به فرد برای پخت «سیرابی» با سبزیجات در این قسمت، پخت «سیرابی» را با دستور پختی متفاوت خواهید دید! زنان روستایی در شرایط سخت روستایی، غذاهای مختلفی را با مواد غذایی متنوع تهیه میکنند! پس از انجام کارهای روستا، شروع به پخت میکنند. برای پخت «سیرابی» در شکم گوسفند، مقداری گوشت، لوبیا، نخود، برنج و ذرت داریم. سبزیجات و گوشت را میپزیم و با هم مخلوط میکنیم و پس از اضافه کردن ادویهها، آنها را در شکم گوسفند میریزیم و در ظرفی قرار میدهیم. سپس مقداری شیر به آن اضافه میکنیم و چند ساعت میپزیم؛
مستند های بیشتر و همچنین مستند های تاریخ ایران و گردشگری را می توانید در جنرال تراول مشاهده کنید.